Categories
Living

Dit stel had hun droomhuwelijk via Zoom

Ben Jackson en Sophie Austin behoren tot de subgroep van mensen wier lang geplande bruiloften vielen binnen de periode van verplichte zelfisolatie. Het Britse echtpaar, dat sinds augustus 2018 verloofd is, zou voor 200 gasten trouwen. Maar in plaats van de ceremonie uit te stellen, besloot het oude paar om de setting gewoon een beetje te veranderen.

Het echtpaar wisselde thuis hun geloften uit via een Zoom-oproep met veel van hun vrienden en familie. “Ik denk dat het de sprankeling en de extra’s van een bruiloft echt heeft aangetrokken en dat het echt duidelijk is geworden wat belangrijk was: wij tweeën deden de geloften tegen elkaar,” vertelde Austin aan Yahoo Style UK.

Hoewel Austin en Jackson ervoor kozen om hun officiële huwelijksceremonie naar september te schuiven, wilden ze iets speciaals doen voor de oorspronkelijk geplande datum. “We wilden de datum nog steeds belangrijk voor ons maken omdat we zo’n opbouw hadden”, legde Austin uit.

Terwijl sommige virtuele gasten hun bruiloft zeker casual hielden, zei Jackson dat sommigen gekleed waren voor de gelegenheid (nou ja, soort van). ‘Ik weet dat een paar van mijn vrienden hun pakken droegen, maar daaronder hadden ze hun voetbalshorts aan’, vertelde hij aan de outlet.

Categories
Living

De basistraining Essentials waarmee u uw fitnessdoelen in een mum van tijd kunt verslaan

Tegenwoordig zijn er een groot aantal verschillende fitnessproducten beschikbaar waarmee u uw fitnessdoelen in een mum van tijd kunt verpletteren – vanuit het comfort van uw woonkamer.

Hieronder hebben we enkele van de beste kooptrainingen voor thuis afgerond.

Springtouw

Een favoriet van boksers, het eenvoudige springtouw is een goedkoop hulpmiddel om je cardiovasculaire conditie te verbeteren. Als er genoeg ruimte om je heen is om het touw te laten zwaaien, kan het vrijwel overal worden gebruikt – misschien kun je het beter vermijden om ‘s avonds laat over te slaan als je in een appartement woont!

Yoga blok

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn yogablokken niet alleen voor beginnende yogi’s. De prop kan worden gebruikt om ondersteuning te bieden tijdens houdingen van het hoofd, de heupen en ledematen en kan ook worden gebruikt om een ​​dieper bereik in houdingen te bereiken.

Yogamat

Behalve dat het ideaal is voor yoga, zal een fatsoenlijke mat ook van pas komen voor het doen van Pilates, stretching en algemene lichaamsgewicht matoefeningen. Deze mat met hoge dichtheid van Yellow Willow zorgt voor een comfortabel, antislip oppervlak en is gemaakt van biologisch afbreekbare en recyclebare materialen.

Kettlebells

Als je vet wilt verbranden, het uithoudingsvermogen en de kracht wilt vergroten, kun je overwegen om wat kettlebell-sets toe te voegen aan je training. Kettlebell-oefeningen combineren krachttraining met cardio en versterken tegelijkertijd je kern.

Fit Ball

Van crunches tot pushups, er is een hele reeks oefeningen die je kunt doen om je stabiliserende spieren uit te dagen met een fitball. Als u herstelt van een blessure, is het ook geweldig als revalidatietool, vooral voor degenen die rugblessures overwinnen.

Zweefvliegtuigschijven

Als u nog geen set glider-schijven bezit, is dit het moment om te investeren. Deze veelzijdige trainingstool kan worden gebruikt voor een heleboel verschillende toning-oefeningen om alles te werken, van je armen tot je kern. Het beste van alles is dat het discrete formaat nauwelijks ruimte inneemt terwijl het wordt opgeborgen.

Weerstandsbanden

Als u wat extra belasting op uw spieren wilt toevoegen maar thuis geen toegang hebt tot gewichten, zijn weerstandsbanden een geweldig alternatief dat u zal helpen uw oefeningen uitdagender te maken en te helpen bij spieractivatie.

Categories
Living

Hoe u uw huis kunt verbeteren door vruchtbaarheid

‘De gifstoffen in onze huizen kunnen een negatieve en soms desastreuze invloed hebben op onze gezondheid en onze hormonen’, legt ze uit. “Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat veel voorkomende gifstoffen zoals BPA, ftalaten, parabenen, pesticiden en vlamvertragers niet alleen in de meeste van onze lichamen worden aangetroffen, maar ook in navelstrengbloed, vruchtwater en de lichamen van onze ongeboren baby’s.”

Ze voegt eraan toe dat dit bijzonder alarmerend is, omdat we weten dat blootstelling aan deze chemicaliën tijdens de ontwikkeling van de foetus “het risico op geboorteafwijkingen, morbiditeit bij kinderen, vroeggeboorte en hormonale stoornissen kan verhogen”.

Maar maak je geen zorgen als het verminderen van gifstoffen in je huis een te grote klus is om aan te pakken in je huishouden. Kirkpatrick zegt dat de grootste fout die mensen maken zich overweldigd voelt of denkt dat deze veranderingen duur moeten zijn of allemaal tegelijk moeten plaatsvinden.

“Het kan jaren duren om deze veranderingen door te voeren en dat is prima!” ze zegt. ‘Breng langzaam wijzigingen aan als uw budget dit toelaat. Elke verandering die u aanbrengt, is een stap naar gelukkiger hormonen, een betere vruchtbaarheid voor u en uw partner en een betere gezondheid voor u en uw gezin.

Stap 1: verklein uw chemische voetafdruk

Het eerste gebied waar je naar moet kijken, volgens Kirkpatrick, is hoeveel chemicaliën we in ons huis gebruiken om schoon te maken. Haar eerste vuistregel is om de verpakking te controleren op tekenen dat het product misschien niet de beste keuze is.

“Gooi elk schoonmaakproduct weg dat een gevarensymbool op de achterkant heeft (of een link naar de gifhotline)”, legt ze uit. “Het is redelijk veilig om te wedden dat een product dat deze dingen bevat giftig is voor je gezondheid en hormonen.”

Stap 2: Clean Your Air

De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat er jaarlijks 4,3 miljoen mensen sterven aan luchtverontreiniging binnenshuis, en hoewel we het geluk hebben dat Australië niet zoveel last heeft als sommige andere landen, is de luchtverontreiniging in je huis nog steeds belangrijk voor je gezondheid. Er staan ​​producten op

de markt, zoals luchtreinigers, die populair zijn, maar een goedkoper alternatief is om te investeren in planten die de lucht filteren terwijl je slaapt.

Stap 3: ga organisch

Het kopen van biologisch voedsel kan duur zijn, maar als u de overstap maakt, kunt u de pesticiden en chemicaliën die u consumeert, verminderen. Als u een beperkt budget heeft en het u niet kunt veroorloven om alles biologisch te kopen, kunt u proberen alleen ‘risicovolle’ producten te kopen, zoals spinazie, aardbeien en tomaten, of te investeren in een plantaardige biologische fruitwas.

Stap 4: Opruimen

Ten slotte stelt Kirkpatrick voor om in een net huis te wonen in plaats van een huis vol rommel. Het maakt het niet alleen gemakkelijker schoon te maken, het heeft ook een kalmerende werking op het moment dat je de voordeur binnenloopt en het moment dat je in bed stapt.

“We brengen (of zouden moeten) elke nacht minstens acht uur door in onze slaapkamers, zodat tijd onze gezondheid echt kan helpen of mogelijk belemmeren”, zegt ze. ‘Ik raad aan om het netjes en zo goed mogelijk geventileerd te houden.’

Categories
Living

Online cursussen en apps om u te helpen thuis een nieuwe vaardigheid te leren

Met brunchplannen, luie stranddagen en de wekelijkse pubquiz in afwachting van het voorzienbare, hebben we genoeg tijd gehad.

Dus als je bijna genoeg hebt van Netflix, zou dit nu de perfecte gelegenheid kunnen zijn om een ​​paar nieuwe vaardigheden te pakken.

Van het wegdansen van je problemen op Instagram Live met duizenden andere rooskleurige quarantainevrienden tot het kunnen aantrekken van je keukenschort zonder je een bedrieger te voelen, dit zijn de online lessen en apps die je zeker zelfvoldaan zullen laten voelen.

1. Leer een nieuwe taal

We zweren plechtig dat we de luxe van reizen nooit meer als vanzelfsprekend zullen beschouwen met ons paspoort dat zich helaas verstopt totdat we groen licht krijgen.

Maar dat betekent niet dat je je niet kunt voorbereiden op je toekomstige Europese avontuur.

Of je er altijd al van hebt gedroomd om een ​​croissant in Parijs foutloos te bestellen of eindeloze kopjes koffie in een Griekse taverna, quarantaine is de perfecte gelegenheid om een ​​nieuwe taal te leren.

Duolingo

Babbel

Talen leren met Netflix

Filmfanaten die het witte scherm missen, zullen zeker de Google Chrome-extensie Language Learning met Netflix downloaden, met een indrukwekkende catalogus van films en televisieseries in een reeks verschillende talen.

U kunt inhoud binge met ondertitels in twee talen en ook alle woorden opzoeken waar u nieuwsgierig naar bent in een beschikbaar woordenboek. Na een snelle speurtocht kun je alles binge, van The OA tot Gilmore Girls.

2. Leer koken

Het lijkt erop dat iedereen op Instagram hun pogingen om alles op te roepen live streamt, van suikervrij bananenbrood tot zuurdesem.

Dus als je je geïnspireerd voelt om je tijd te gebruiken om een ​​ander recept dan avocado op toast te leren, kijk dan eens waar je begeerlijke vaardigheden kunt opdoen van Instagram Live-sessies met wereldberoemde chef-koks tot online tutorials.

3. Word actief

Je lokale yogastudio heeft misschien zijn deuren gesloten, maar dat betekent niet dat je niet kunt blijven oefenen.

Of je nu een lunchpauze nodig hebt of zin hebt om die quarantaineblues weg te dansen, bekijk de volgende lessen die je kunt volgen vanuit het comfort van je eigen slaapkamer / woonkamer / keuken.

Yoga met Adriene

Ryan Heffington

4. Wees creatief

Omdat onze weekenden angstaanjagend gratis zijn, is er geen grotere kans om een ​​nieuwe vaardigheid uit te proberen, of dat nu betekent dat je de aquarellen moet uitgraven of meer moet leren over film (weet je, dus je kunt diepgaande gesprekken voeren over Netflix op je volgende Houseparty-date) .

Isolation Art School

Masterclass

Code academie

Categories
Living

“Ik heb net mijn 25e verjaardag afgezonderd doorgebracht – en het was niet slecht”

Op 23 maart besloot ik mijn leven in Sydney in te pakken en naar het westen te gaan, naar mijn ouderlijk huis, het coronavirus te ontsnappen en mijn sociale leven (en de helft van mijn garderobe) achter me te laten. Ik was 5 uur in mijn rit van 7 uur toen ik verschillende podcasts had uitgeput, naar 3 hoofdstukken van Harry Potter en de halfbloedprins had geluisterd en 2 rotaties van mijn ‘chill’-afspeellijst op Spotify had doorlopen toen ik me plotseling realiseerde dat mijn tweelingbroer en Ik werd in slechts twee weken tijd 25.

Ik kreeg dat rare kleine nerveuze gevoel op de bodem van mijn buik dat je de avond voor je verjaardag of kerst krijgt, het gevoel dat je niet kunt slapen omdat je weet dat morgen geweldig gaat worden. Dus daar glimlachte ik weg bij de gedachte om 25 te worden en eindelijk mijn shit bij elkaar te hebben in het leven toen de cent viel … Ik zou voor de grote dag in sociaal isolement zijn. Geen vrienden. Geen verjaardagsdiner. Geen verrassingsdrankjes en geen feest. Ik was opeens extreem kapot.

Ik weet dat het oppervlakkig klinkt, maar de ernst van de situatie was tot dat moment nog niet helemaal doorgedrongen, opeens was ik me er volledig van bewust dat het misschien maanden zou duren voordat ik mijn vrienden weer zou zien, weken voordat ik om de items te dragen in De iconische volgorde die ik kreeg, en slechts een paar dagen voordat ik op de een of andere manier een kwart eeuw bestaande zou vieren.

Wat te doen? Nou, er waren positieve punten, ik zou bij mijn familie en mijn baarmoeder zijn, mijn tweelingbroer met wie ik al meer dan 10 jaar geen verjaardag had gedeeld, dus ik hoopte dat we iets leuks konden verzinnen om deze prachtige dag te herdenken.

We hebben onze bestellingen bij mama geplaatst, er zouden twee cakes worden gemaakt, niet slechts één met onze beide namen erop, als je een tweeling bent, begrijp je de pijn van opgroeien en absoluut alles delen (inclusief de schijnwerpers op je verjaardag) . Ik ging voor de voor de hand liggende keuze voor een ijstaart en Sam ging voor de moddercake, als je niet zeker bent van onze persoonlijkheden, zal dat zeker dingen ophelderen.

Vervolgens hadden we voorraden nodig, en daarmee bedoel ik alcohol. Veel ervan. Als het zoiets zou zijn als onze vorige geboortedag shenanigans, zouden we minstens 3 flessen jenever (uiteraard Hendricks) en een paar flessen champagne nodig hebben. Bedankt mam.

Eindelijk was het onze verjaardagsavond toen er plotseling een plotwending was. Mijn oudere zus, haar man en hun anderhalf jaar oude dochter kwamen opdagen, klaar om te blijven en de quarantainedagen af ​​te wachten. Nou, dit zorgde zeker voor meer opwinding, meer mensen om deel te nemen aan de activiteiten die we hadden gepland, onze grootste angst was het veranderen in de meme die circuleerde over de ongelukkigen die hun verjaardag alleen, verdrietig en nuchter doorbrachten.

Verjaardagstips voor Ram baby’s

Ok Ram baby’s, voor het geval je nog steeds niet zeker weet hoe je je geboortedag moet vieren, hier zijn mijn vijf beste tips over hoe je je dag zou moeten doorbrengen:

Gebruik een app om een ​​virtuele bijeenkomst te hosten

Dek uw virtuele locatie uit met veel decoraties

Virtueel vriendelijke games zijn een must: HeadsUp, Reverse Charades en er zijn tal van drinkspellen die virtueel kunnen worden gedraaid.

Eet (en drink) als een koningin. Bestel cake, lekkernijen en drank.

Maak een verlanglijst zodat al je vrienden en familie je cadeaus kunnen sturen

Categories
Living

Teresa Palmer wordt realistisch over de chaos van het moederschap

“Wat grappig dat de naam hiervan ononderbroken is omdat ik er vrij zeker van ben dat ik volledig onderbroken zal worden”, lacht Teresa Palmer als we aan de telefoon komen.

En ze heeft gelijk.

Maar alle onderbrekingen in deze nieuwe podcastaflevering van Uninterrupted by Women’s Health Australia zijn perfect onvolmaakt, omdat de reden dat we Teresa aan de telefoon hebben, niets te maken heeft met haar acteercredits (zie: Ride Like A Girl en A Discovery of Heksen), maar alles om ervoor te zorgen dat we als vrouwen meer praten over onze gedeelde ervaringen. Niet alleen de leuke dingen die we sowieso doen, maar vooral als die ervaringen moeilijk zijn.

Teresa heeft nu een nieuw boek, genaamd Zen Mamas: Finding Your Path Through Pregnancy, Birth and Beyond (Ebury Illustrated, $ 34,99), dat ze samen met haar vriend Sarah Wright Olsen schreef. En net als in het boek, in deze chat, de moeder van de zesjarige zoon Bodhi, de driejarige zoon Forest en de éénjarige dochter Poet; en de 12-jarige stiefzoon, Isaac, wordt kwetsbaar en eerlijk. Ze vertelt over haar zwangerschapsverlies, hoe zij en haar man Mark zijn ervaring met postpartumangst hebben doorstaan, en de manier waarop ze door het leven leidt door de coronaviruspandemie.

In deze aflevering praten we ook over:

Wat ze over zichzelf heeft geleerd doordat ze werd gedwongen te vertragen tijdens de virusvergrendeling

De begeleide meditaties voor kinderen door het New Horizon Holistic Center dat ze met haar kinderen doet

De journaling-app Day One die ze gebruikt om een ​​dagelijkse hersendump te doen

Waarom ze denkt dat we af moeten van de term ‘miskraam’ en in plaats daarvan praten over ‘zwangerschapsverlies’

Momenten van zelfzorg cultiveren (“Ze zijn vluchtig!”, Lacht ze)

Tiger King (omdat is niet iedereen?)

De verwachtingen loslaten over hoe wij denken dat het moederschap er uit zou moeten zien

De ‘gebruikershandleiding’ van haar man hebben en omgekeerd

Categories
Living

Het kristal dat je zal helpen relaxen, gebaseerd op je sterrenbeeld

Gestrest voelen? Pak een kristal. Sommige mensen die van deze sterretjes houden, zeggen dat ze kunnen helpen om zorgen en angst te verminderen – houd er gewoon een in de buurt in je persoonlijke ruimte, zoals op een nachtkastje, of plaats er een op een chakra als je mediteert.

1. ARIES: AMAZONITE

Amazoniet Crystal Tower

Je hebt de neiging om op het werk een beetje gestrest te raken (op zijn zachtst gezegd), en dit kristal kan je helpen decomprimeren. Het zal je chakra’s uitlijnen en zorgen wegnemen, waardoor de weg vrijgemaakt wordt voor gebalanceerde energieën.

2. TAURUS: RODE JASPER

Red Jasper Palm Stone

Je bent vasthoudend en sterk, maar je hebt soms een zachte duw nodig om je dromen te verwezenlijken. Rode jaspis kan helpen de druk te verlichten, waardoor je aura helder en gefocust wordt. Vaarwel negativiteit, hallo pos vibes.

3. GEMINI: BLAUW KANT AGAAT

Raw Blue Lace Agaat

Onzekerheid maakt je zo gestrest dat je emoties grillig kunnen worden. Blauwe kanten agaat scherpt je geest, waardoor je strategische beslissingen kunt nemen en een gevoel van kalmte kunt voelen.

4. KANKER: RHODONITE

Raw Natural Rhodonite Crystal

Net als jij is rhodoniet een verzorger. Deze steen helpt hartzeer te genezen en de herstellende eigenschappen kunnen geblokkeerde energie vrijmaken om je passies te onthullen.

5. LEO: DANBURITE

Danburite Crystal uit Charcas, Mexico

Danburite laat uw licht schijnen door alle zorgen en frustraties die u vasthoudt te decomprimeren. Geef jezelf wat liefde en voel je hart open.

6. MAAGD: HOWLITE

Witte howliet knuffelsteen

Je analytische geest heeft de neiging overuren te maken. Dit kristal zorgt ervoor dat u zich niet te veel concentreert op triviale zaken en bevordert een goede nachtrust – probeer er een bij uw bed te houden.

7. WEEGSCHAAL: LEPIDOLITE

Lepidolite Palm Stone

Dit lila gekleurde kristal herstelt de harmonie en balans – en het gaat allemaal om balans, Weegschaal. Deze vriend geeft je een kleine boost als je een slechte dag hebt, helpt conflicten te herstellen en je stress te kalmeren.

8. SCORPIO: SHUNGITE

Shungite Crystal

Echt gepraat, Schorpioen: er is nog nooit een kristal geweest dat beter past bij uw * vibe *. Shungite verandert schadelijke energieën in positieve – en onthoud, Schorpioen is het teken van transformatie. Net als jij kan shungite het lichaam, de geest en de geest ontwikkelen.

9. BOOGSCHUTTER: DUIDELIJK KWARTS

Natuurlijke Quartz Point Crystal

Helder kwarts kan ~ energie ~ versterken, wat betekent dat je het kunt gebruiken om je positiviteit te versterken en alle slechte vibes te pletten. Je bent van nature optimistisch en als je je down voelt, verlicht helder kwarts de zorgen en nervositeit.

10. STEENBOK: FLUORIET

Fluoriet Tower Crystal

Wanneer je je uit balans voelt, kan fluoriet je dichter bij je hoogste zelf brengen. Ten eerste helpt het je om je stressoren te identificeren (zoals een bepaalde frenemy, sitch of tijd van de dag). Dan geeft het je verlichting terwijl het die negatieve vibes wegspoelt.

11. AQUARIUS: AQUAMARINE

Ruw Aquamarijn Kristal

Vertrouw ons, je luchtige gevoelens zullen met dit zeegroene kristal sieren. Aquamarijn inspireert vrede, liefde, waarheid en helderheid, roept innerlijke vrede op en laat je ~ rust ~ vinden.

12. VISSEN: ANGELITE

Angelite Geode Half

Je bent als een spons, Vissen – je pikt de emoties van anderen op. Je bent empathisch, maar als je het gevoel van anderen voelt, kun je je uitgeput voelen. Angelite gebruikt zachte trillingen om je lichaam, geest en hart te kalmeren.

Categories
Living

Hoe u gefocust kunt blijven wanneer u thuis werkt

Het gewone leven is een mengeling van organisatie en prioriteiten om werk, familie, vrienden en gezondheid zorgvuldig in balans te houden. Maar in een buitengewone wereld die wordt getroffen door klimaatproblemen en nu een wereldwijde pandemie, is dat jongleren voor velen een angstaanjagende vrije val geworden.

Ik wilde vier bruikbare tools delen die ik gebruik om gefocust te blijven tijdens deze universeel uitdagende tijd:

1. Focus op vandaag

Hoe verleidelijk het ook is om vooruit te denken voor morgen, volgende week, volgend jaar … geef jezelf toestemming om je alleen op vandaag te concentreren. Met zoveel onzekerheid moeten we ons er elke ochtend aan herinneren om ons te concentreren op wat we kunnen beheersen.

Wat kunt u vandaag realistisch bereiken in uw huidige situatie? Wat kunt u vandaag doen om uw organisatie te laten bloeien? Oefen ‘alledaagse opmerkzaamheid’. Dit betekent focussen op één moment tegelijk, één sensatie tegelijk, wat je geest een verademing geeft van overweldiging en helpt bij het focussen.

2. Gebruik je adem om te kalmeren en focus te vinden

Je ademhaling is nauw verbonden met je zenuwstelsel, waardoor het een perfecte stroomonderbreker is als je je overweldigd voelt. Gebruik het wanneer je gestrest bent om jezelf te kalmeren. Vertraag uw ademhaling en verleng uw uitademing. Dit kalmeert je hele zenuwstelsel, waardoor je kalm blijft in plaats van reactief. Uiteindelijk helpt dit je om betere beslissingen te nemen over wat je moet bereiken en de beste manier om het te benaderen.

3. Noem het om het te temmen

Neurowetenschappelijk onderzoek toont aan dat wanneer we gestrest zijn, praten of schrijven over hoe we ons voelen ons helpt om te kalmeren. Naarmate we ons meer bewust worden van moeilijke emoties, versterken we neurale paden die ons helpen herinneren dat we moeten pauzeren wanneer we in de hitte van een emotie zijn, en gebruiken we het meest geëvolueerde deel van de hersenen, de prefrontale cortex, om onszelf te kalmeren. Dus als u zich gestrest voelt of geen focus heeft, neem dan een pauze om het vast te leggen of organiseer een korte Zoom-bijeenkomst met een collega. Een snelle chat van 10 minuten kan uw productiviteit drastisch verbeteren.

4. Zet uw voet op de rem van uw zenuwstelsel

Hoewel het contra-intuïtief voelt om te stoppen en te mediteren als je gestrest en ongericht bent, toont onderzoek aan dat een maand lang slechts tien minuten per dag mediteren kan helpen het zenuwstelsel te kalmeren. Dus waarom niet een maand lang elke dag 10 minuten blokkeren terwijl je in zelfisolatie bent en het wijden aan het vormen van een dagelijkse meditatiebeoefening?

Ik heb twee korte meditaties opgenomen, speciaal om mensen te helpen kalmte en focus te vinden op externe stress veroorzaakt door de huidige pandemie, wat een geweldige plek zou kunnen zijn om je mindfulness-reis te beginnen – vind alsjeblieft kalm hiermee.