Friday, May 24, 2024
Lifestyle

De basistraining Essentials waarmee u uw fitnessdoelen in een mum van tijd kunt verslaan

Tegenwoordig zijn er een groot aantal verschillende fitnessproducten beschikbaar waarmee u uw fitnessdoelen in een mum van tijd kunt verpletteren – vanuit het comfort van uw woonkamer.

Hieronder hebben we enkele van de beste kooptrainingen voor thuis afgerond.

Springtouw

Een favoriet van boksers, het eenvoudige springtouw is een goedkoop hulpmiddel om je cardiovasculaire conditie te verbeteren. Als er genoeg ruimte om je heen is om het touw te laten zwaaien, kan het vrijwel overal worden gebruikt – misschien kun je het beter vermijden om ‘s avonds laat over te slaan als je in een appartement woont!

Yoga blok

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn yogablokken niet alleen voor beginnende yogi’s. De prop kan worden gebruikt om ondersteuning te bieden tijdens houdingen van het hoofd, de heupen en ledematen en kan ook worden gebruikt om een ​​dieper bereik in houdingen te bereiken.

Yogamat

Behalve dat het ideaal is voor yoga, zal een fatsoenlijke mat ook van pas komen voor het doen van Pilates, stretching en algemene lichaamsgewicht matoefeningen. Deze mat met hoge dichtheid van Yellow Willow zorgt voor een comfortabel, antislip oppervlak en is gemaakt van biologisch afbreekbare en recyclebare materialen.

Kettlebells

Als je vet wilt verbranden, het uithoudingsvermogen en de kracht wilt vergroten, kun je overwegen om wat kettlebell-sets toe te voegen aan je training. Kettlebell-oefeningen combineren krachttraining met cardio en versterken tegelijkertijd je kern.

Fit Ball

Van crunches tot pushups, er is een hele reeks oefeningen die je kunt doen om je stabiliserende spieren uit te dagen met een fitball. Als u herstelt van een blessure, is het ook geweldig als revalidatietool, vooral voor degenen die rugblessures overwinnen.

Zweefvliegtuigschijven

Als u nog geen set glider-schijven bezit, is dit het moment om te investeren. Deze veelzijdige trainingstool kan worden gebruikt voor een heleboel verschillende toning-oefeningen om alles te werken, van je armen tot je kern. Het beste van alles is dat het discrete formaat nauwelijks ruimte inneemt terwijl het wordt opgeborgen.

Weerstandsbanden

Als u wat extra belasting op uw spieren wilt toevoegen maar thuis geen toegang hebt tot gewichten, zijn weerstandsbanden een geweldig alternatief dat u zal helpen uw oefeningen uitdagender te maken en te helpen bij spieractivatie.

Leave a Response