Friday, May 24, 2024
Lifestyle

Dit stel had hun droomhuwelijk via Zoom

Ben Jackson en Sophie Austin behoren tot de subgroep van mensen wier lang geplande bruiloften vielen binnen de periode van verplichte zelfisolatie. Het Britse echtpaar, dat sinds augustus 2018 verloofd is, zou voor 200 gasten trouwen. Maar in plaats van de ceremonie uit te stellen, besloot het oude paar om de setting gewoon een beetje te veranderen.

Het echtpaar wisselde thuis hun geloften uit via een Zoom-oproep met veel van hun vrienden en familie. “Ik denk dat het de sprankeling en de extra’s van een bruiloft echt heeft aangetrokken en dat het echt duidelijk is geworden wat belangrijk was: wij tweeën deden de geloften tegen elkaar,” vertelde Austin aan Yahoo Style UK.

Hoewel Austin en Jackson ervoor kozen om hun officiële huwelijksceremonie naar september te schuiven, wilden ze iets speciaals doen voor de oorspronkelijk geplande datum. “We wilden de datum nog steeds belangrijk voor ons maken omdat we zo’n opbouw hadden”, legde Austin uit.

Terwijl sommige virtuele gasten hun bruiloft zeker casual hielden, zei Jackson dat sommigen gekleed waren voor de gelegenheid (nou ja, soort van). ‘Ik weet dat een paar van mijn vrienden hun pakken droegen, maar daaronder hadden ze hun voetbalshorts aan’, vertelde hij aan de outlet.

Leave a Response