Tuesday, June 25, 2024
Beauty

Drijvende voering ‘is de onconventionele schoonheidstrend die Instagram geweldig vindt

Hoewel er voor sommigen niets chiquer is dan een goed uitgevoerde zwarte kattenoog, is het misschien tijd om alles te vergeten wat we ooit hebben gekend en waar we van hielden over de tijdloze film ten gunste van een nieuw, opwindend en onconventioneel alternatief.

Introductie van de ‘zwevende voering’ – de nieuwste schoonheidstrend om golven te maken in 2020.

Hoewel het belang van de nabijheid van liner-tot-wimperlijn al lang wordt benadrukt door make-upartiesten en beauty-zwaargewichten, lijkt de zwevende voering zijn aanwijzingen te halen uit een andere schoonheidstrend uit 2020, de ‘negatieve ruimte’-manicure.

De beste manier om de onconventionele trend te beschrijven, is eigenlijk elke lijn rond de ogen die niet expliciet aan iets anders is verankerd. In plaats daarvan wordt de lijn meer in de ooglidplooi of diagonaal naar de zijkanten geplaatst in de richting van een kattenoog.

Het plaatsen van deze vegen pigmenten boven het deksel, geeft een ‘zwevende’ illusie tussen de vouw en het voorhoofd – en geloof ons, sommige van de creaties die we daar hebben gezien, zijn volkomen kunstwerken!

Leave a Response