Tuesday, April 16, 2024
Interior

Groene keukenkastideeën

Groen heeft nu zeker een moment. Van jager tot olijf, groen wint aan populariteit in elke kamer van het huis – maar we kunnen er geen genoeg van krijgen in de keuken. Een kleur die vernieuwing, verjonging en energie belichaamt, groen is meer dan een voorbijgaande trend. Hoewel het een moderne uitstraling geeft aan de keuken, kan het ook even traditioneel en klassiek aanvoelen.

Groene en zwarte Mable

Deze tint groen is een beetje ingetogen en is een geweldige keuze als je een meer traditionele groene keukenlook wilt creëren die over een paar jaar niet gedateerd aanvoelt.

Een pop van Aqua

ewel-tinten voelen verzadigd en glamour aan en werken heerlijk in deze keuken. Kies voor witte of houten werkbladen om de keuken chic en klassiek te houden.

Combineer met vetgedrukte backsplash

Wil je iets meer afgezwakt? Een groene backsplash is ook een geweldige manier om die groene keukenlook te krijgen zonder je kasten te schilderen.

Houd het open

Kiezen voor open keukenrekken is een geweldige manier om zo’n levendige kleur te verminderen.

Groene en zwarte kasten

Tweekleurige kasten zijn een geweldige manier om dimensie toe te voegen aan uw keuken, en het contrast tussen de mintgroene en de humeurige zwarte kasten creëert een wereld van visuele interesse.

Wallpaper toevoegen

Door de werkbladen en achterwand eenvoudig en neutraal te houden, kan de rest van de keuken echt stralen.

Leave a Response