Friday, May 24, 2024
Beauty

Het draait allemaal om zelfzorg deze kerst

Familie, vrienden en festiviteiten kunnen veel zijn, dus het is belangrijk om even de tijd te nemen en bij jezelf in te checken. Hier zijn drie eenvoudige manieren waarop je dit gekke seizoen gezond kunt blijven.

Zeg om

Meditatie heeft veel voordelen voor de geestelijke gezondheid en het kan helpen om stress en angst te verminderen, emoties in evenwicht te brengen, de focus te vergroten en de slaap te verbeteren – allemaal van cruciaal belang als we het jaar afsluiten. Download een meditatie-app (Calm en Headspace zijn twee van de meest populaire) en beloof elke ochtend een paar minuten te besteden aan het centreren. U wilt dit gemakkelijk en uitvoerbaar maken, dus begin met slechts één minuut en werk zo lang u wilt.

Koester je in een bad

Natuurlijk kun je het water laten lopen en een bad nemen, of je kunt het water laten lopen, een geurige olie of schuimende bubbels toevoegen (de luxe Jo Malone London Red Roses Bath Oil is een klassieke keuze, terwijl L’Occitane Lavender Foaming Bath schuim produceert en een rustgevende geur), dim de lichten en steek een kaars aan (je kunt nooit iets verkeerd doen met Diptyque), schenk jezelf een glas in van wat je maar wilt en neem een ​​bad. We stemmen dat jij het laatste doet.

Geef jezelf het geschenk van tijd

Massage of gezichtsbehandeling? Je wordt verwend met een endota-cadeaukaart, waar je kunt kiezen uit zes behandelingen voor een ervaring op maat. Koop deze kerstkaart een cadeaubon en je kunt ook een Signature Blend Hand Lotion van 90 ml krijgen voor slechts $ 25. Deze rijke lotion combineert de unieke mix van essentiële oliën van endota, waaronder ylang ylang, bergamot en zonnebloemolie, plus voedende sheaboter, en laat de huid superzacht en gehydrateerd aanvoelen.

Leave a Response