Friday, May 24, 2024
Beauty

Het is tijd om de niet-zo-minimale make-uplook te proberen die Instagram vegen

De make-uptrend zonder make-up heeft een solide run gehad en we zijn loyale fans geweest van de stralende huid, de ingetogen look. Maar onze arme make-upkits zijn verwaarloosd en daardoor te weinig gebruikt.

Maar dat gaat veranderen. De nieuwste make-uptrend is dramatisch en toch mooi en je zult er dol op zijn. Vooral gezien het feestseizoen zijn er momenten vanaf het begin.

Hoewel deze nieuwe trend meer product, meer kleur en meer intensiteit vereist, verschilt het van hardhandige Instagram-make-up die er meestal overdreven IRL uitziet.

Begin met een airbrush-huid

Terwijl je welkom bent om je sproeten door te laten schijnen en voor een meer pure dekking te gaan, is een gepolijste basis wat je zoekt. Denk aan airbrush met een semi-matte afwerking die natuurlijk maar onberispelijk lijkt.

Versterk je ogen

Deze trend gaat niet noodzakelijk over wild gaan met kleur; gebruik in plaats daarvan je make-upvaardigheden om je functies te verbeteren en ze echt te laten knallen. “Wees niet bang om groter te worden als het op ogen aankomt”, zegt Nikki. “Grotere voering, grotere wimpers en meer definitie.” Gebruik alle tinten in uw palet om de oogleden en de wenkbrauwen te accentueren en te contouren om uw oogvorm te accentueren.

Wees liberaal met de blos

Onthoud dat het oké is om eruit te zien alsof je make-up op hebt met deze Makeup Haute Couture-trend, dus wees niet verlegen met die wangkleur. Blush heeft een mooie manier om de teint op te fleuren en op te warmen, dus het is moeilijk om fout te gaan. Houd deze twee tips in gedachten: wanneer u het toepast, concentreer u dan op de gebieden waar u van nature bloost, op die manier zal de plaatsing, zelfs als de kleuruitbetaling intens is, niet hard zijn; Ten tweede, gebruik een blos met een geltextuur in plaats van een poederformule. De manier waarop een gel of vloeibare blos op de huid inwerkt, levert een realistischer resultaat op dat er niet popachtig uitziet.

Leave a Response