Saturday, July 20, 2024
Lifestyle

Het kristal dat je zal helpen relaxen, gebaseerd op je sterrenbeeld

Gestrest voelen? Pak een kristal. Sommige mensen die van deze sterretjes houden, zeggen dat ze kunnen helpen om zorgen en angst te verminderen – houd er gewoon een in de buurt in je persoonlijke ruimte, zoals op een nachtkastje, of plaats er een op een chakra als je mediteert.

1. ARIES: AMAZONITE

Amazoniet Crystal Tower

Je hebt de neiging om op het werk een beetje gestrest te raken (op zijn zachtst gezegd), en dit kristal kan je helpen decomprimeren. Het zal je chakra’s uitlijnen en zorgen wegnemen, waardoor de weg vrijgemaakt wordt voor gebalanceerde energieën.

2. TAURUS: RODE JASPER

Red Jasper Palm Stone

Je bent vasthoudend en sterk, maar je hebt soms een zachte duw nodig om je dromen te verwezenlijken. Rode jaspis kan helpen de druk te verlichten, waardoor je aura helder en gefocust wordt. Vaarwel negativiteit, hallo pos vibes.

3. GEMINI: BLAUW KANT AGAAT

Raw Blue Lace Agaat

Onzekerheid maakt je zo gestrest dat je emoties grillig kunnen worden. Blauwe kanten agaat scherpt je geest, waardoor je strategische beslissingen kunt nemen en een gevoel van kalmte kunt voelen.

4. KANKER: RHODONITE

Raw Natural Rhodonite Crystal

Net als jij is rhodoniet een verzorger. Deze steen helpt hartzeer te genezen en de herstellende eigenschappen kunnen geblokkeerde energie vrijmaken om je passies te onthullen.

5. LEO: DANBURITE

Danburite Crystal uit Charcas, Mexico

Danburite laat uw licht schijnen door alle zorgen en frustraties die u vasthoudt te decomprimeren. Geef jezelf wat liefde en voel je hart open.

6. MAAGD: HOWLITE

Witte howliet knuffelsteen

Je analytische geest heeft de neiging overuren te maken. Dit kristal zorgt ervoor dat u zich niet te veel concentreert op triviale zaken en bevordert een goede nachtrust – probeer er een bij uw bed te houden.

7. WEEGSCHAAL: LEPIDOLITE

Lepidolite Palm Stone

Dit lila gekleurde kristal herstelt de harmonie en balans – en het gaat allemaal om balans, Weegschaal. Deze vriend geeft je een kleine boost als je een slechte dag hebt, helpt conflicten te herstellen en je stress te kalmeren.

8. SCORPIO: SHUNGITE

Shungite Crystal

Echt gepraat, Schorpioen: er is nog nooit een kristal geweest dat beter past bij uw * vibe *. Shungite verandert schadelijke energieën in positieve – en onthoud, Schorpioen is het teken van transformatie. Net als jij kan shungite het lichaam, de geest en de geest ontwikkelen.

9. BOOGSCHUTTER: DUIDELIJK KWARTS

Natuurlijke Quartz Point Crystal

Helder kwarts kan ~ energie ~ versterken, wat betekent dat je het kunt gebruiken om je positiviteit te versterken en alle slechte vibes te pletten. Je bent van nature optimistisch en als je je down voelt, verlicht helder kwarts de zorgen en nervositeit.

10. STEENBOK: FLUORIET

Fluoriet Tower Crystal

Wanneer je je uit balans voelt, kan fluoriet je dichter bij je hoogste zelf brengen. Ten eerste helpt het je om je stressoren te identificeren (zoals een bepaalde frenemy, sitch of tijd van de dag). Dan geeft het je verlichting terwijl het die negatieve vibes wegspoelt.

11. AQUARIUS: AQUAMARINE

Ruw Aquamarijn Kristal

Vertrouw ons, je luchtige gevoelens zullen met dit zeegroene kristal sieren. Aquamarijn inspireert vrede, liefde, waarheid en helderheid, roept innerlijke vrede op en laat je ~ rust ~ vinden.

12. VISSEN: ANGELITE

Angelite Geode Half

Je bent als een spons, Vissen – je pikt de emoties van anderen op. Je bent empathisch, maar als je het gevoel van anderen voelt, kun je je uitgeput voelen. Angelite gebruikt zachte trillingen om je lichaam, geest en hart te kalmeren.

Leave a Response