Friday, May 24, 2024
Lifestyle

“Ik heb net mijn 25e verjaardag afgezonderd doorgebracht – en het was niet slecht”

Op 23 maart besloot ik mijn leven in Sydney in te pakken en naar het westen te gaan, naar mijn ouderlijk huis, het coronavirus te ontsnappen en mijn sociale leven (en de helft van mijn garderobe) achter me te laten. Ik was 5 uur in mijn rit van 7 uur toen ik verschillende podcasts had uitgeput, naar 3 hoofdstukken van Harry Potter en de halfbloedprins had geluisterd en 2 rotaties van mijn ‘chill’-afspeellijst op Spotify had doorlopen toen ik me plotseling realiseerde dat mijn tweelingbroer en Ik werd in slechts twee weken tijd 25.

Ik kreeg dat rare kleine nerveuze gevoel op de bodem van mijn buik dat je de avond voor je verjaardag of kerst krijgt, het gevoel dat je niet kunt slapen omdat je weet dat morgen geweldig gaat worden. Dus daar glimlachte ik weg bij de gedachte om 25 te worden en eindelijk mijn shit bij elkaar te hebben in het leven toen de cent viel … Ik zou voor de grote dag in sociaal isolement zijn. Geen vrienden. Geen verjaardagsdiner. Geen verrassingsdrankjes en geen feest. Ik was opeens extreem kapot.

Ik weet dat het oppervlakkig klinkt, maar de ernst van de situatie was tot dat moment nog niet helemaal doorgedrongen, opeens was ik me er volledig van bewust dat het misschien maanden zou duren voordat ik mijn vrienden weer zou zien, weken voordat ik om de items te dragen in De iconische volgorde die ik kreeg, en slechts een paar dagen voordat ik op de een of andere manier een kwart eeuw bestaande zou vieren.

Wat te doen? Nou, er waren positieve punten, ik zou bij mijn familie en mijn baarmoeder zijn, mijn tweelingbroer met wie ik al meer dan 10 jaar geen verjaardag had gedeeld, dus ik hoopte dat we iets leuks konden verzinnen om deze prachtige dag te herdenken.

We hebben onze bestellingen bij mama geplaatst, er zouden twee cakes worden gemaakt, niet slechts één met onze beide namen erop, als je een tweeling bent, begrijp je de pijn van opgroeien en absoluut alles delen (inclusief de schijnwerpers op je verjaardag) . Ik ging voor de voor de hand liggende keuze voor een ijstaart en Sam ging voor de moddercake, als je niet zeker bent van onze persoonlijkheden, zal dat zeker dingen ophelderen.

Vervolgens hadden we voorraden nodig, en daarmee bedoel ik alcohol. Veel ervan. Als het zoiets zou zijn als onze vorige geboortedag shenanigans, zouden we minstens 3 flessen jenever (uiteraard Hendricks) en een paar flessen champagne nodig hebben. Bedankt mam.

Eindelijk was het onze verjaardagsavond toen er plotseling een plotwending was. Mijn oudere zus, haar man en hun anderhalf jaar oude dochter kwamen opdagen, klaar om te blijven en de quarantainedagen af ​​te wachten. Nou, dit zorgde zeker voor meer opwinding, meer mensen om deel te nemen aan de activiteiten die we hadden gepland, onze grootste angst was het veranderen in de meme die circuleerde over de ongelukkigen die hun verjaardag alleen, verdrietig en nuchter doorbrachten.

Verjaardagstips voor Ram baby’s

Ok Ram baby’s, voor het geval je nog steeds niet zeker weet hoe je je geboortedag moet vieren, hier zijn mijn vijf beste tips over hoe je je dag zou moeten doorbrengen:

Gebruik een app om een ​​virtuele bijeenkomst te hosten

Dek uw virtuele locatie uit met veel decoraties

Virtueel vriendelijke games zijn een must: HeadsUp, Reverse Charades en er zijn tal van drinkspellen die virtueel kunnen worden gedraaid.

Eet (en drink) als een koningin. Bestel cake, lekkernijen en drank.

Maak een verlanglijst zodat al je vrienden en familie je cadeaus kunnen sturen

Leave a Response