Tuesday, April 16, 2024
Interior

Keukenverfkleuren die werken met eiken kasten

We vinden het niet vanzelfsprekend dat het verbouwen van keukens enorm duur is. Dat gezegd hebbende, een van de gemakkelijkste en meest betaalbare manieren om je kookruimte een nieuwe look te geven, is met een frisse lik verf. Maar als u zich afvraagt ​​welke kleuren het beste bij uw eikenhouten kasten passen, hebben we goed nieuws. Hier delen we onze favoriete verfkleuren die er absoluut geweldig uitzien met eikenhouten kasten.

Als u op zoek bent naar een pure witte tint die niet te koel of te warm aanvoelt, overweeg dan Benjamin Moore Decorator’s White. De mooie tint is ontworpen om een ​​perfecte achtergrond te creëren voor zowel serene als levendige ruimtes. En omdat witte muren worden weerspiegeld, zal deze specifieke tint de gouden honingkleur van eiken prachtig weerspiegelen.

Veel experts op het gebied van interieurdecoratie zijn het erover eens dat levendige blauwtinten prachtig harmoniëren met natuurlijke houttinten. Dat gezegd hebbende, wordt The Spruce Best Home Cosmic Sapphire snel een publiekslieveling voor de kenners. De mooie tint heeft een subtiele ondertoon van houtskool, waardoor het een eigentijdse rand krijgt ten opzichte van andere marineblauwe variaties.

Sommige romige, beige kleuren kunnen een zware bruine ondertoon hebben die verdrietig en grauw aanvoelt, maar dat is niet het geval met Sherwin-Williams Natural Linen. Het heeft een lichte gele tint die elke ruimte direct opfleurt. Sterker nog, de tint warmt een kamer op zonder aanmatigend te voelen, waardoor meubels als kasten van natuurlijk hout de ster van de spreekwoordelijke show kunnen worden.

Je zoektocht naar de ideale pastelkleur die de grens tussen blauw en groen overschrijdt, is voorbij. De Spruce Best Home Distilled Aqua is een zachte tint van stoffig blauw met een mooie oceaan groene ondertoon die prachtig past bij zowel donkere als lichte houttinten.

Wanneer je grijs met beige combineert, krijg je een fantastische neutrale tint genaamd greige. Benjamin Moore Collingwood is een enorme publiekstrekker met een robuuste koele ondertoon die warme houttinten gewoon laat zingen, vooral eiken kasten met rode tinten.

Natuurlijk is groen een frisse en koele kleur. Maar The Spruce Best Home Matcha is een uitstekende groene tint met een prachtige warme ondertoon, waardoor het een ideale metgezel is voor mooie en warme gouden houttinten, zoals natuurlijk eiken.

Als je je donkere kant wilt sussen, geef je dan over aan deze decadente houtskooltint van Farrow en Ball Down Pipe. Het is een ongelooflijk rijke grijstint die werkt met een breed scala aan contrasterende materialen met lichte en heldere afwerkingen – bijvoorbeeld een donkere houtskoolmuur met honingkleurige eikenhouten kasten met geborsteld messing hardware.

Leave a Response