Tuesday, April 16, 2024
Interior

Mooie ideeën voor pastelkleuren

Een tijdloos keukenidee

We weten dat u wilt dat uw huis stijlvol en mooi is, maar sommige decortrends zijn er in een oogwenk. Pastels zijn echter geen voorbijgaande trend – ze worden al jaren in keukens gebruikt en het is duidelijk dat deze “trend” niet snel zal verdwijnen. Een mooie draai aan de standaard witte keuken, bleke en subtiele kleuren zijn een prachtige manier om een ​​ruimte op te fleuren met behoud van een neutraal palet.

Voeg een vleugje roze toe

Nooit gedacht dat je een roze keuken zou overwegen? Deze eenvoudige verversing van The Gathered Home gebruikt een zachte, subtiele, roze tint om de rest van de keuken een modern gevoel te geven. Zelfs zonder een volledige renovatie, kan het toevoegen van een vleugje trendy kleur (denk aan millennial roze) de illusie creëren van een volledig bijgewerkte keuken. Voeg een paar pasteltoestellen toe en u zult uw aannemer niet missen.

Omarm Mint

Deze vrolijke mintgroene keuken van Holland Avenue zorgt voor de perfecte kleuraccenten. Door alleen de onderkasten te schilderen, voelt de keuken niet overdreven vrouwelijk of kinderlijk aan, maar behoudt ze eerder een eigentijds, volwassen gevoel. We houden van de hints van pastel in het keukentapijt, dat de hele look echt bij elkaar houdt.

Voeg marmer toe

We gebruiken graag marmeren accenten in elke kamer in huis, maar vooral in een keuken. Deze keuken van Stories bevat twee van onze favoriete trends van het moment: marmer en gouden accenten. De lichtgroene onderkasten helpen de look volledig samen te houden en voorkomen dat deze te trendy aanvoelt.

Pastels en textuur

Deze schattige keuken van Boho Studio heeft niet alleen schattige mintgroene kasten, we kunnen er niet over uitkomen hoeveel we van die vloeren met pastelkleurige diamanten houden. Je vloer schilderen is een geweldige manier om versleten materialen te camoufleren of je ruimte een update te geven zonder een professional in te schakelen. Als je gewaagd wilt zijn met patronen, blijf dan bij bleke, subtiele kleuren, zodat je niet overweldigd raakt.

Een vrolijke geel

Wat is er gelukkiger dan een felgele keuken? Deze schattige kleine ruimte van thecolourtribe maakt ons gewoon blij van binnen (en wil wat gele verf op onze kasten gooien, stat). Als uw keuken weinig natuurlijk licht heeft, zal het toevoegen van een vleugje geel een direct helderder gevoel geven.

Leave a Response