Friday, May 24, 2024
Lifestyle

Online cursussen en apps om u te helpen thuis een nieuwe vaardigheid te leren

Met brunchplannen, luie stranddagen en de wekelijkse pubquiz in afwachting van het voorzienbare, hebben we genoeg tijd gehad.

Dus als je bijna genoeg hebt van Netflix, zou dit nu de perfecte gelegenheid kunnen zijn om een ​​paar nieuwe vaardigheden te pakken.

Van het wegdansen van je problemen op Instagram Live met duizenden andere rooskleurige quarantainevrienden tot het kunnen aantrekken van je keukenschort zonder je een bedrieger te voelen, dit zijn de online lessen en apps die je zeker zelfvoldaan zullen laten voelen.

1. Leer een nieuwe taal

We zweren plechtig dat we de luxe van reizen nooit meer als vanzelfsprekend zullen beschouwen met ons paspoort dat zich helaas verstopt totdat we groen licht krijgen.

Maar dat betekent niet dat je je niet kunt voorbereiden op je toekomstige Europese avontuur.

Of je er altijd al van hebt gedroomd om een ​​croissant in Parijs foutloos te bestellen of eindeloze kopjes koffie in een Griekse taverna, quarantaine is de perfecte gelegenheid om een ​​nieuwe taal te leren.

Duolingo

Babbel

Talen leren met Netflix

Filmfanaten die het witte scherm missen, zullen zeker de Google Chrome-extensie Language Learning met Netflix downloaden, met een indrukwekkende catalogus van films en televisieseries in een reeks verschillende talen.

U kunt inhoud binge met ondertitels in twee talen en ook alle woorden opzoeken waar u nieuwsgierig naar bent in een beschikbaar woordenboek. Na een snelle speurtocht kun je alles binge, van The OA tot Gilmore Girls.

2. Leer koken

Het lijkt erop dat iedereen op Instagram hun pogingen om alles op te roepen live streamt, van suikervrij bananenbrood tot zuurdesem.

Dus als je je geïnspireerd voelt om je tijd te gebruiken om een ​​ander recept dan avocado op toast te leren, kijk dan eens waar je begeerlijke vaardigheden kunt opdoen van Instagram Live-sessies met wereldberoemde chef-koks tot online tutorials.

3. Word actief

Je lokale yogastudio heeft misschien zijn deuren gesloten, maar dat betekent niet dat je niet kunt blijven oefenen.

Of je nu een lunchpauze nodig hebt of zin hebt om die quarantaineblues weg te dansen, bekijk de volgende lessen die je kunt volgen vanuit het comfort van je eigen slaapkamer / woonkamer / keuken.

Yoga met Adriene

Ryan Heffington

4. Wees creatief

Omdat onze weekenden angstaanjagend gratis zijn, is er geen grotere kans om een ​​nieuwe vaardigheid uit te proberen, of dat nu betekent dat je de aquarellen moet uitgraven of meer moet leren over film (weet je, dus je kunt diepgaande gesprekken voeren over Netflix op je volgende Houseparty-date) .

Isolation Art School

Masterclass

Code academie

Leave a Response