Friday, May 24, 2024
Interior

Verfkleuren die passen bij houtafwerking

Dining room in new construction home with wood trim

Hoewel het gebruikelijk is om donkere houtafwerking met witte verf te schilderen, denken we dat er een goede reden is om het hout natuurlijk te houden en te laten glanzen. Houten bekleding kan heerlijk huiselijk en gastvrij aanvoelen en geeft een vintage gevoel aan uw huis. Door de natuurlijke schoonheid van uw huis te laten schijnen, voegt u een soort warmte toe die niet kan worden nagebootst. Maar om te voorkomen dat uw huis te donker aanvoelt, is het belangrijk om de juiste kleur verf te kiezen om te combineren met natuurlijk hout.

Als je een warme, rustgevende ruimte wilt creëren, kan de juiste beige echt goed spelen met een natuurlijke houten rand.

Een koele grijsgroene verf die er bijna wit uitziet in gebieden met veel natuurlijk licht. Wanneer geschilderd naast een natuurlijke houten rand, schijnen de zachtgroene ondertonen echt door. Het is een geweldige keuze voor een slaapkamer of een kantoor dat een beetje kleur kan gebruiken zonder overweldigend te zijn.

Het heeft geen harde koele of warme ondertonen en omdat het geen geel heeft, is het perfect om een ​​geelachtige houten rand te verzachten. We houden van dit wit voor een slaapkamer omdat het rustgevend is en niet grimmig.

Een crèmekleurig gebroken wit met zachtoranje ondertonen die prachtig passen bij verschillende houtafwerkingen.

Een neutraal groen is een mooie keuze voor een huis met houtversiering omdat het aards en houtachtig aanvoelt en het organische hout echt speelt.

Leave a Response