Tuesday, April 16, 2024
Beauty

Welkom bij het jaar van de frisse selfie

Terwijl de wereld sociaal afstand houdt tijdens de pandemie, is er opnieuw een trend onder Hollywood ontstaan. De make-upvrije selfie, hoewel niet nieuw, heeft een opleving gezien als gevolg van de noodzaak om te isoleren van de wereld (en uitjes die make-up vereisen). Het is niets tegen make-up, want geloof ons, niemand waardeert het gevoel eindelijk je perfecte lipstickschaduw te vinden of een gewaagde nieuwe schoonheidstrend uit te proberen die is ingesteld door Hollywood’s It-lijst, net als wij.

Maar van quarantaine-selfies tot het laten vliegen van natuurlijke krullen (we kijken naar jou, Ariana), beroemdheden hebben hun regelmatig geplande glam-afspraken moeten schrappen en kiezen voor een frisse gloed. Kom langs terwijl we enkele van de meest gedenkwaardige selfies van je favoriete celebs zonder make-up samenvatten, aangezien sociale afstand de nieuwe norm werd.

Selena Gomez

Geen onbekende voor een selfie met blote gezichten, Selena deelde een kijkje in haar zelfisolerende activiteiten met een lieve glimlachende foto. “Ik probeerde een leuke / serieuze foto van mij te maken tijdens het koken, maar voelde me toen beschaamd, dus ik gebruik de openhartige waar ik er zo blij uitzie, maar ik voel me echt een beetje kaasachtig”, onderschrift ze.

Ariana Grande

Hoewel niet per se make-upvrij, stapte Ariana Grande op de natuurlijke trein en liet haar krullen de vrije loop. ‘krijg een lading een dis’, schreef ze. De Sweetener-zangeres hield haar kenmerkende cat-eye voor de foto.

Jessica Alba

Jessica Alba heeft de natuurlijke uitstraling van haar IG de laatste tijd omarmd en zoete video’s met haar dochters gedeeld. “Yo #stayhealthy #stayhome #staystrong,” onderschreef ze naast een trainingsfoto.

Nina Dobrev

De actrice brengt haar quarantaineperiode door met haar harige beste vriendin en viert dit met een selfie in de zon. “Quarantini 4 lyfe”, ondertiteld Dobrev.

Demi Lovato

Lovato gooide haar gebruikelijke glamour weg en deelde een selfie zonder make-up met een inspirerend bijschrift. “Ik heb in #jaar geen #NoMakeupMonday gedaan, maar ik dacht dat na het plaatsen van zoveel glamoureuze foto’s met tonnen make-up en haarstukken, het belangrijk is om mezelf er onder te laten zien. Zo zie ik er 85% -90% van de tijd uit Trots op mijn sproeten, trots op de kin van de buit en trots op mezelf omdat ik mezelf liefheb en accepteer zoals ik ben. ” Ze eindigde met de hashtag ‘I love me’.

Leave a Response